پیام دکتر باذلی به مناسبت روز آزمایشگاه

به نام خدا
سی‌ام فروردین‌، زادروز حکیم جرجانی که در تقویم به نام روز آزمایشگاه نامیده شده است، فرصت مغتنمی برای قدردانی از زحمات و خدمات جامعه بزرگ آزمایشگاهیان است؛ عزیزانی که بویژه در دو ماه گذشته، ایثار جهادگونه آنها در راه تشخیص موارد مثبت COVID-19 تلاش موثر آنها را بیش از همیشه برای همگان به نمایش گذاشت.
بی شک تلاش و فعالیت ارزشمند متخصصین، کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه‌ها، سهم مهمی در تشخیص و در نتیجه پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها توسط کادر درمانی دارد.
اینجانب با قدردانی از زحمات فداکارانه و موثر همه متخصصین، کارشناسان و پرسنل آزمایشگاه‌های تحت پوشش دانشگاه، روز علوم آزمایشگاهی را به همه این عزیزان و همچنین اعضای هیئت علمی، اساتید، کارشناسان، کارکنان و دانشجویان علوم آزمایشگاهی تبریک عرض می‌نمایم.
امیدوارم به مدد الهی، با همراهی و همکاری همه متخصصین، کارشناسان و پرسنل حوزه سلامت و همراهی‌ مردم در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، بتوانیم هرچه زودتر بر ویروس منحوس کرونا غلبه کنیم و شاهد روزهایی توام با سلامت باشیم.

دکتر جواد باذلی

تاریخ: