معرفی بیمارستان علامه بهلول گنابادی

ایجاد شده در ۵ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۸:۲۶ بعد از ظهر

بیمارستان علامه بهلول گنابادی یکی از بزرگترین بیمارستان های جنوب استان خراسان رضوی و تنها بیمارستان شهرستان گناباد می باشد. این بیمارستان در زمینی به مساحت 80000 و زیر بنای 24000 مترمربع در هفت طبقه در بلوار وحدت شهرستان گناباد احداث و در فروردین 1396 فعالیت خود را آغاز نمود .این بیمارستان دارای 320 تخت مصوب می باشد که در حال حاضر با 278 تخت فعال در حال ارائه خدمات می باشد.

این بیمارستان به عنوان یک بیمارستان جنرال و درجه یک برتر به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزشی ودرمانی جنوب استان خراسان رضوی قرار دارد. بطوریکه این مرکز علاوه بر درمان بیماران مراجعه کننده بعنوان یک پایگاه تحقیقات آموزش پزشکی و یک مرکز تعلیم و تربیت دانشجویان و دانشجویان رشته های پزشکی تحت آموزشهای علوم بالینی قرار می گیرند.

این بیمارستان دارای بخشهای درمانی اورژانس و 4 بخش جراحی و 3 بخش داخلی و بخش اطفال، زایشگاه، مامایی، اتاق های عمل، همودیالیز، داروخانه، NICU، CCU، ICU و همچنین بخش های پاراکلینیک مشتمل بر آزمایشگاه مرکزی، رادیولوژی (شامل رادیولوژی دیجیتال، ماموگرافی، سونوگرافی، فلوروسکوپی، OPG، CT scan ، MRI) می باشد همچنین واحدهای مختلف دیگری در این مجتمع درمانگاهی مستقر می باشد که وظیفه خدمات حمایتی و اداری بیماران بعهده این واحدها می باشد از جمله واحد پذیرش و اسناد پزشکی، بهبود کیفیت و اعتباربخشی ، کارشناسی امور بیمه گری و مددکاری اجتماعی.

مجتمع درمانگاهی (پلی کلینیک) بیمارستان دارای درمانگاههای تخصصی زیر می باشد : ارتوپدی، ارولوژی، جراحی عمومی، پوست، چشم پزشکی، داخلی تخصصی، گوش و حلق و بینی، زنان و زایمان، اعصاب و روان، داخلی اعصاب ،قلب ، عفونی ،فوق تخصص داخلی کبد و گوارش، فوق تخصص روماتولوژی ، بیهوشی و درد و اطفال می باشد.

رسالت بیمارستان علامه بهلول گناباد

رسالت این مرکز ارائه خدمات تشخیصی،درمانی ایمن ،مطلوب و با کیفیت به مردم وتربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در منطقه جهت رسیدن به جامعه سالم می باشد.

چشم انداز بیمارستان علامه بهلول گنابادی

"ما برآنیم تا با ارائه شایسته ترین خدمات تشخیصی و درمانی و ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش با استفاده از فناوریها و تجهیزات نوین، تحقق بیمارستانی هوشمنددرمنطقه راتا سال1404 نوید دهیم. "

اهداف استراتژیک بیمارستان :

v ارتقا ایمنی بیمار

v ارتقا کیفی خدمات بالینی

v ارتقا واحد مدیریت منابع انسانی

v ارتقا مدیریت منابع مالی

v تقویت روابط درون و برون سازمانی

v ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی

برای مشاهده چارت سازمانی بیمارستان اینجا کلیک کنید.

لوح اعتباربخشی درجه یک برتر بیمارستان

لوح دوستدار کودک بیمارستان