فعالیت بیمارستان علامه بهلول گنابادی به حالت عادی برگشت

انتشار محتوا: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۰:۰۰ قبل از ظهر

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی گفت : فعالیت این بیمارستان از هفته گذشته به حالت عادی درآمده است و اکنون در بخش های بستری، اقدامات درمانی برای بیماران غیر کرونایی انجام می‌شود‌.


دکتر سعید محرابی گفت : مراجعه کنندگان به بیمارستان جهت درمان بیماران خود نگرانی نداشته باشند زیرا بخش بیماران بستری کرونا در طبقه پنجم قرار دارد و به طور کامل از سایر بخش ها مجزا شده است حتی بخش مراقبت های ویژه مخصوص بیماران کرونا نیز با ظرفیت 5 تخت در این طبقه در نظر گرفته شده تاICU بیمارستان نیز بطور کامل تفکیک شود.
رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی با اشاره به جداسازی بیماران تنفسی از غیر تنفسی در بدو ورود به اورژانس بیمارستان گفت: تمامی بیمارانی که به بیمارستان مراجعه می کنند، پس از اخذ شرح حال اولیه و ثبت علایم حیاتی در واحد تریاژ تعیین وضعیت می شوند و بیماران تنفسی به طور کاملا مجزا از بیماران غیر تنفسی در اورژانس تحت نظر قرار می گیرند .
دکتر محرابی از آمادگی اتاق عمل بیمارستان برای اعمال جراحی الکتیو ( غیر اورژانس ) خبر داد و افزود: دو بخشی که در ایام کرونا تعطیل شده بود برای بیمارانی که نیاز به جراحی الکتیو (غیر اورژانس ) دارند مهیا شده است و این بیماران نیز قبل بستری از نظر کرونا بررسی می شوند.
رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی با اشاره به اختصاص یکدستگاه سی تی اسکن مخصوص بیماران کرونایی افزود : در حال حاضر دو دستگاه سی تی اسکن در بخش تصویر برداری پزشکی بیمارستان فعال است که سی تی اسکن بیماران کرونایی با دستگاه مجزا انجام و بطور 24 ساعته برای این بیماران فعال است.
دکتر محرابی در ادامه و درمورد شرایط ملاقات بیماران گفت : بنابه دستورالعمل وزارت بهداشت و به جهت کمک به قطع زنجیره انتقال ویروس کووید 19 و مراقبت از بیماران بستری و مراجعین به بیمارستان ، کماکان ملاقات بیماران بستری در بیمارستان ممنوع می باشد .

سرپرست معاونت درمان بیمارستان علامه بهلول گنابادی نیز گفت: از مراجعه کنندگان به بیمارستان تقاضا داریم با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی و نیز استفاده از ماسک معمولی و رعایت بهداشت دست ها در پیشگیری از ابتلا به این بیماری همکاری نمایند. دکتر شریفی افزود: تمامی بخش های بیمارستان بطور مرتب هرروز ضدعفونی می شود و بخش تصویربرداری پزشکی نیز بلافاصله بعد از پذیرش هر بیمار ضدعفونی و آماده پذیرش بیمار بعدی می گردد.
متخصص عفونی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه در خصوص آمار مبتلایان به کرونا در گناباد و بجستان گفت: با فراهم شدن آزمایشات تشخیصی که بستر آن در دانشگاه علوم پزشکی گناباد فراهم شده است سرعت بیماریابی افزایش یافته است و همکاران معاونت بهداشتی دانشگاه بعد از مثبت شدن تست کرونای یک بیمار، با مراجعه به خانواده وی، آزمایش های لازم جهت بررسی احتمال ابتلای آن ها به کرونا را انجام می دهند که این فعالیت موجب شده است تعداد موارد مثبت افزایش یابد که این افراد در صورت مطلوب بودن وضعیت عمومی، درمان را بصورت قرنطینه خانگی انجام می دهند.
دکتر شریفی در پایان گفت: شستشوی دست ها فقط با آب و صابون می تواند کمک زیادی در قطع زنجیره این ویروس در این منطقه کند و امیدواریم با ادامه همکاری مردم شاهد بهبودی وضعیت شهرمان باشیم و به وضعیت سفید برسیم.