دکتر عباس عبادی گفت: در راستای طرح تحول نظام سلامت و با مساعدت رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، گام بلندی در جهت ارائه خدمات نوین به بیماران در بیمارستان علامه بهلول برداشته شد.
وی با بیان اینکه دستگاه سلکانتر یکی از پرکاربردترین و اصلیترین تجهیزات آزمایشگاهی است، اظهار داشت: با این دستگاه میتوان تعداد گلبولهای قرمز، گلبولهای سفید، پلاکتها و هموگلوبین را اندازهگیری کرد که در جهت تشخیص بیماریها، بیشترین کمک را به پزشکان مینماید.
دکتر عبادی درمورد دستگاه کوآگلومتر نیز گفت: با راهاندازی این دستگاه، تستهای انعقادی و تمام فاکتورهای انعقادی به صورت خودکار انجام میشود در حالی که در گذشته تستهای انعقادی به صورت دستی و فاکتورهای انعقادی نیز به دیگر آزمایشگاهها ارسال میشد.
کارشناس مسئول آزمایشگاه بیمارستان علامه بهلول نیز با بیان اینکه آزمایشگاه این بیمارستان شامل بخشهای بیوشیمی، سلولژی، تجزیه ادرار، میکروب شناسی، پاتولوژی، خون شناسی، هورمون شناسی و بانک خون است، گفت: یکی از خدمات نوین این مرکز آزمایشگاهی انجام آزمایشات مختلف پاتولوژی و تشخیص سرطان است.
مهدی نادری افزود: در حال حاضر در نوبت کاری صبح، 12 نفر نیروی فنی و دو نفر پذیرش و در نوبت کاری عصر، 4 نفر نیروی فنی و یک نفر پذیرش و در نوبت کاری شب، نیز 4 نفر نیروی فنی مشغول خدمترسانی هستند و مسئول فنی نیز در تمامی نوبتهای کاری در این مرکز مستقر است.