دکتر محسن صاحبان ملکی رییس بیمارستان علامه بهلول گنابادی، در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت در رشته مفاهیم نهج البلاغه شرکت کرده است. به بهانه آغاز مرحله نهایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت ایشان درگفتگو با مفدا گفت: در خانوادهای مذهبی به دنیا آمدم، هر روز صبح با خواندن نماز و تلاوت قرآن، روز را آغاز میکردیم. پیش از آغاز آموزشهای رسمی در دبستان و ورود به مدرسه، در مکتب خانه تلاوت قرآن را آموختم در واقع اولین آموزش های زندگی من با آموزش قرآن شروع شد.
این مسؤول برجسته دانشگاهی افزود: دراین دوره از جشنواره در رشته مفاهیم نهج البلاغه شرکت کردهام و در حال حاضر رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی هستم و 4 نوبت مسئولیت در بیمارستان را تا کنون قبول کردهام.
وی ادامه داد: هدفم از شرکت دراین جشنواره، افزایش اطلاعاتم از معارف قرآنی و رفتار و سلوک اهل بیت(ع) است تا بر رفتار شخصی، حرفهای و اداریام تاثیر مثبتی داشته باشد.
دکتر صاحبان ادامه داد: افزایش آگاهی به معارف قرآنی و رفتار و سلوک اهل بیت (ع) میتواند در ارتقای رفتارهای اخلاق محور مبتنی بر فضائل اخلاقی نقش بارزی داشته باشد و نهایتا جاری شدن مکارم اخلاقی بر زبان، کردار و رفتار می تواند به حفظ کرامت انسانی در جامعه کمک قابل توجهی کند.
این شرکت کننده در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزارت بهداشت در پاسخ به این سوال که برگزاری این جشنواره چه کمکی به گرایش بیشتر دانشجویان به قرآن و شعائر مذهبی میکند؟ گفت: برگزاری این جشنواره باعث افزایش مطالعه و ایجاد آگاهی و ایجاد انگیزه لازم برای تحقیق و تفکر بیشتر در معارف قرآنی و سیره اهل بیت (ع) میشود که به دنبال خود میتواند باعث تغییر و اصلاح در رفتار و تقویت و بروز فضائل اخلاقی در زندگی شخصی، حرفهای و اجتماعی همه ما از جمله دانشجویان شود.
رییس بیمارستان علامه بهلول گنابادی در پاسخ به این سوال که به عنوان یکی از مسؤولان برجسته دانشگاهی چه راهکارهایی برای آشنایی نسل جوان با مفاهیم تابناک قرآن کریم و سیره ائمه اطهار وجود دارد؟ گفت: قلب جوانان، قلبی آماده برای برخورداری از نورانیت قرآن است و در طول تاریخ جوانان و دیدگاههای آنها بر اجتماع تاثیر گذار بوده است و امروزه و در عصر حاضر نیز دانشجویان از مؤلفه های تاثیر گذار در حرکتها و جنبشهای اجتماعی هستند و لازم است با معارف دینی و آموزههای قرآن کریم و تعالیم اسلام آشنا شوند.
وی افزود: برگزاری جلسات قرآنی، برگزاری مسابقات و جشنواره های منظم قرآن در دانشگاهها، فعال نمودن کانونهای قرآن و عترت(ع) در دانشگاهها، بیان داستانهای قرآن با آفرینشهای هنری، ارائه الگوهای مناسب از قرآن و... از جمله مهمترین راهکارهای آشنایی نسل جوان با مفاهیم قرآن کریم از نظر بنده است.