دکتر صاحبان ملکی اظهار داشت: خانم 68 ساله ای به نام معصومه جلالی به دنبال خونریزی شدید مغزی دچار مرگ مغزی شده بود که پزشکان ضمن تلاش برای حفظ اعضای سالم بیمار پس از هماهنگی با مرکز اهداء عضو در مشهد به آن مرکز اعزام و پس از تایید مرگ مغزی از کبد وی برای نجات یک بیمار و از قرنیه های وی برای رفع معلولیت بیماران استفاده گردید.
رئیس بیمارستان علامه بهلول گنابادی خاطر نشان کرد: 25 تا 30 هزار بیمار در انتظار پیوند عضو در کشور داریم و هرروز حدود 12 نفر به این لیست اضافه می شود و تنها راه نجاتشان، دریافت عضو قابل استفاده از بیماران مرگ مغزی است. هرروز 7 تا 10 نفر به دلیل عدم دسترسی به عضو پیوندی فوت می شوند. این درحالی است که طبق آمار سالانه 5 هزار نفر در ایران به دلیل مرگ مغزی جان خود را از دست می دهند که حدود 50 درصد این افراد دارای شرایط اهدای عضو هستند ولی در سال گذشته فقط حدود 800 خانواده با اهداء عضو عزیزانشان موافقت نمودند. مرگ مغزی ضمن اینکه واقعه ای تاسف بار محسوب می شود اما فرصتی است برای ادامه زندگی تعداد زیادی از بیماران نیازمند پیوند.
وی افزود: هر فرد مرگ مغزی شده می تواند با اهدای قلب، کلیه ها،ریه ها، لوزالمعده و روده جان 8 نفر را ازمرگ حتمی نجات دهد و نیز با اهدای بافت هایی مانند قرنیه ، استخوان، پوست ، تاندون و... بین 1 تا 53 نفر را از معلولیت برهاند.
جادارد با تمام وجود از خانواده این عزیز گنابادی که با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزیشان جان تعدادی از بیماران را نجات دادند تقدیر و تشکر نموده و برای آن مرحومه علو درجات را از خداوند متعال خواستاریم. امید است فرهنگ اهدا عضو در جامعه بیش از گذشته نهادینه شده تا جان تعداد زیادی از بیماران نیازمند پیوند عضو نجات داده شود.
روابط عمومی مرکز آموزشی،پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی