سیستم جدید تبادل و نگهداری تصاویر پزشکی(PACS) بیمارستان علامه بهلول گنابادی راه اندازی شد

انتشار محتوا: ۲ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۷:۵۸:۱۸ قبل از ظهر
رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی گفت: برای سیستم جدید تبادل و نگهداری تصاویر پزشکی(PACS) بیمارستان علامه بهلول گنابادی 5 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است و درحال حاضر تمامی بخش های درمانی بیمارستان از امکانات این سیستم بهره مند شده اند.
متن

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی؛ دکتر مهدی پاسبان گفت: در علم پزشکی امروز طب تصویری نقش بسزایی در تشخیص بیماری ها و آغاز فرآیند درمان بیماران دارد و لذا سیستم جامع و کامل برای تبادل و نگهداری تصاویر پزشکی حاصل از رادیولوژی، سی تی اسکن، سونوگرافی، ام آر آی و ماموگرافی برای هر مرکز درمانی ضروری است.

وی ادامه داد: سیستم تبادل و نگهداری تصاویر پزشکی(PACS) قدیم بیمارستان دارای مشکلات فراوان از جمله دسترسی دشوار پزشکان به PACS، سرعت پایین و عدم ارتباط با سیستم مدیریت اطلاعات بیمارستان(HIS) بود و لذا تغییر این سیستم در راستای تشخیص سریع و درمان بیماران امری ضروری بود.

رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی ضمن تشکر از تلاش ها و پیگیری های واحد فناوری اطلاعات بیمارستان و دانشگاه برای راه اندازی این سیستم گفت: برای سیستم PACS جدید بیمارستان علامه بهلول گنابادی 5 میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است و درحال حاضر تمامی بخش های درمانی بیمارستان از امکانات این سیستم بهره مند شده اند.

رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه نیز در خصوص مزایای سیستم جدید تبادل و نگهداری تصاویر پزشکی(PACS) بیمارستان گفت: یکی از مهمترین مزایای سیستم PACS جدید بیمارستان علامه بهلول گنابادی، ارسال لینک اقدام تشخیصی انجام شده در طب تصویری بیمارستان به تلفن همراه بیمار است و نیازی به رایت CD و یا چاپ روی کاغذ نمی باشد.

مهندس متولی افزود: با راه اندازی PACS جدید بیمارستان، ضمن صرفه جویی در هزینه های بیمارستان، امکان رویت فیلم و یا تصویر در هر ساعت از شبانه روز توسط بیمار و ارائه آن به تمامی پزشکان فراهم شده است.

وی سرعت بالا، امنیت بالا و دارای گواهی افتا و محیط کاربری آسان را از دیگر ویژگی های سیستم PACS جدید بیمارستان عنوان و افزود: دسترسی به سیستم PACS جدید علاوه بر شبکه داخلی بیمارستان، از طریق بستر اینترنت در تلفن همراه و رایانه شخصی به صورت کامل فراهم شده است.

مهندس متولی همچنین از تلاش ها و پیگیری های همکارانش در واحد فناوری اطلاعات دانشگاه برای راه اندازی این سیستم قدردانی کرد.