ارتقای سلامت روان در محیط کار به تعامل کارمندان و مدیران نیاز دارد / فرسودگی شغلی یکی از پیامدهای عدم توجه به سلامت روان است

انتشار محتوا: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۰۲:۴۹ قبل از ظهر
کارشناس ارشد روان شناسی بالینی بیمارستان علامه بهلول گنابادی گفت: ارتقای سلامت روان در محیط کار به تعامل کارمندان و مدیران نیاز دارد و در صورت غفلت از سلامت روان کارکنان در محیط کار، فرسودگی شغلی حاصل می شود.
ابتدای متن

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی، ندا کریمی گفت: محیط کار سالم به معنی حضور کارکنان و مدیران به طور فعال و کنار هم در یک محیط آرام و امن برای سلامت روان است که امنیت جسمی و ذهنی و رفاه مالی همه افراد، در آن تامین شود.

وی توجه به سلامت روان در محیط کار را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: همه سازمان ها باید به سلامت روانی اعضای خود توجه و برای آن برنامه ریزی نمایند چراکه در صورت غفلت از این مهم، سازمان با مشکلات اساسی و کاهش بهره وری مواجه می شود.

کارشناس ارشد روان شناسی بالینی بیمارستان علامه بهلول گنابادی با بیان اینکه فرسودگی شغلی به علت غفلت از سلامت روان در محیط کار ایجاد می شود، افزود: فرسودگی شغلی به تدریج غیر قابل تحمل شده و منجر به بی انگیزگی و یا علائمی چون پرخاشگری، عصبانیت، ناامیدی، دلسردی و غیبت از کار می شود.

وی ادامه داد: احساس عدم موفقیت فردی، احساس کسالت، رخوت و ناتوانی نسبت به انجام کار برخی از آثار فرسودگی شغلی است.

کریمی با بیان اینکه ارتقای سلامت روان در محیط کار به تعامل کارمندان و مدیران نیاز دارد، تصریح کرد: شیفت های کاری بالا، حجم کاری بالا، نبود کنترل، انعطاف پذیری کم برنامه ها و انتظار بالای شغلی سلامت روان کارکنان را در محیط کار از بین می برد و فرسودگی شغلی ایجاد می کند.

انتهای پیام/