بیمارستان علامه بهلول گنابادی موفق به کسب «درجه یک» اعتباربخشی بیمارستانی شد

انتشار محتوا: ۱۳ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۶:۵۸:۵۵ قبل از ظهر
رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و‌ درمانی علامه بهلول گنابادی از کسب «درجه یک» اعتباربخشی ملی بیمارستانی این مرکز در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی، دکتر محسن صاحبان ملکی رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی علامه بهلول گنابادی گفت: با اعلام دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بر اساس ارزیابی های انجام شده توسط کارشناسان اداره مدیریت نظارت و اعتباربخشی وزارت بهداشت از بیمارستان علامه بهلول گنابادی، این بیمارستان موفق شد برای یک دوره متوالی دیگر عنوان «درجه یک» اعتباربخشی ملی را کسب نماید.

 وی افزود: این موفقیت ارزشمند، حاصل تلاش‌های بی‌وقفه، تعهد، تخصص و همت والای تمامی اعضای محترم گروه های درمانی، تشخیصی، آموزشی و پشتیبانی بیمارستان علامه بهلول گنابادی در ارائه خدمات ایمن، باکیفیت و شایسته به بیماران و مراجعین گرامی می باشد و از تلاش ها و زحمات تک تک این بزرگواران قدردانی و تشکر می گردد.

يادآور مي شود ارزیابان استانداردهای اعتبار بخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۲۲ و ۲۳ شهریورماه سال جاری، بیمارستان علامه بهلول گنابادی را براساس سنجه های اعتباربخشی مورد ارزیابی قرار دادند.